جزییات کمتر شنیده شده پرونده یسنا از زبان خبرنگاری که گم شدن او را رسانه‌ای کرد نجات رانندگان نیسان و وانت از درون سیلاب توسط آتش نشانان (۲۱ اردیبهشت) ممنوعیت‌های دارویی سفر حج اعلام شد رییس سازمان نظام پزشکی مشهد: متوسط رشد تعرفه سالانه در حدود ۲۱ درصد است و نرخ تورم ۵۰ درصد آیا مدارس مشهد فردا (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس تهران فردا (شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ جزئیات خسارت‌های وقوع سیل در کلات | خللی در برگزاری دومین مرحله انتخابات به وجود نیامد (۲۱ اردیبهشت) توضیحات مدیریت بحران خراسان رضوی درباره خسارت‌های سیل اخیر | بارش ۴۷ میلی‌متر باران در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۲۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی خسارت حدود ۷۰ درصدی سیل به اراضی کشاورزی و باغی بردسکن + ویدئو (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) امدادرسانی آتش‌نشانی مشهد به ۱۶۱ مورد عملیاتی در پی بارش شدید باران (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) توضیحات بخشدار مرکزی مشهد در پی وقوع سیل در روستای ده‌غیبی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سد «سراب» صالح‌آباد خراسان‌رضوی پس از سال‌ها سرریز شد پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور | افزایش دما تا دوشنبه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) همه‌چیز درباره گروگان‌گیری در پالادیوم + جزئیات و عکس پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (٢١ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | خروج سامانه بارشی و افزایش دما در استان بازداشت ۲ اخاذ مامورنما در مشهد ثبت بیش از ۳۰ میلیمتر بارندگی در ۵ شهر خراسان رضوی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) گرفتار شدن خودرو به همراه ۴ سرنشین داخل سیلاب در حاشیه شهر مشهد (۲۰ اردیبهشت) قطع برق محله سیدی مشهد با سقوط داربست روی شبکه ۲۰ هزار ولتی| نقص برطرف شد
سرخط خبرها

علائم جدید کرونا را بشناسید

  • کد خبر: ۳۲۸۷۹
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
علائم جدید کرونا را بشناسید
تهوع، استفراغ، دل درد، دل پیچه و اسهال که بی شباهت به علائم مسمومیت های غذایی هم نیست، حالا به عنوان علائم جدید کرونا معرفی شده اند.
به گزارش شهرآرانیوز، تب، سرفه و تنگی نفس به عنوان سه علامت شایع بیماری کرونا معرفی شده‌اند. علائمی که بروز و ظهور آن‌ها می‌تواند زنگ خطری برای ابتلای افراد به این بیماری خطرناک باشد، اما حالا با گذشت چند ماه از شروع بیماری و آغاز فصل گرما، کرونا چهره‌ای جدید به خود گرفته و علائم دیگری از خود نشان می‌دهد.

تهوع، استفراغ، دل درد، دل پیچه و اسهال که بی شباهت به علائم مسمومیت‌های غذایی هم نیست، حالا به عنوان علائم جدید کرونا معرفی شده اند. در کنار این علائم، ایجاد بیماری‌های قلبی، سکته و خونریزی‌های مغزی هم در برخی افراد به عنوان علائم این بیماری عنوان شده‌اند.

گستردگی این علائم می‌تواند تشخیص بیماری را تا حد زیادی برای افراد جامعه سخت کرده و این روز‌ها تا حدودی باید به هر علامتی که می‌بینید مشکوک شوید.

دکتر بهزاد مهدویان متخصص بیماری‌های عفونی ، با اشاره به تغییر علائم کرونا و بروز علائم جدید در این بیماری گفت: در ماه‌های گذشته تب، سرفه، تنگی نفس، حالت کوفتگی بدن و اختلال در حس بویایی و چشایی به عنوان علائم شایع کرونا شناخته می‌شد، اما با گرم شدن هوا در کنار این علائم که همچنان علائم بارز بیماری هستند، شاهد بروز علائم دیگری مشابه با علائم مسمومیت هستیم.

وی افزود: از جمله این علائم می‌توان از تهوع، اسهال، استفراغ، دل درد و دل پیچه که عمدتا در کودکان و افراد کهنسال دیده می‌شود، نام برد.

مهدویان تصریح کرد: همچنین این ویروس می‌تواند بافت قلب را درگیر کرده و التهاب و عفونت قلبی که اصطلاحا به آن "میوکاردیت" گفته می‌شود را هم ایجاد کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی خاطرنشان کرد: در برخی موارد هم افزایش انعقادپذیری و ایجاد ترومبوز عروق قلبی و مغزی و حتی عروق کبدی در مبتلایان کرونا دیده شده است.

وی افزود: دراین بین برخی افراد هم بوده اند که با علامت سکته مغزی مراجعه کرده اند، اما این را باید به خاطر داشت که هر سکته مغزی لزوما کرونا نیست.

مهدویان یادآور شد: یکی دیگر از علائم شایع کرونا احساس ضعف و بی حالی و نوعی کسالت در افراد است. برخی از مبتلایان به کرونا عنوان می‌کنند که این علائم را به مدت دو تا سه هفته داشته اند و حال اینکه از جای خود بلند شوند را هم نداشتند و علامت دیگری را نیز ذکر نکرده اند.
 
وی تصریح کرد: با توجه به گستردگی علائم کرونا توصیه بر این است که اگر افرادی علائمی که ذکر شد را دارند، بهتر است پیش فرض خود را کرونا تصور کرده و خود را قرنطینه کنند، همچنین به سایر افراد توصیه می‌شود از افرادی که چنین علائمی دارند تا حد امکان فاصله بگیرند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->